Betal med Viabill – Læs nærmere om Viabill ordningen her

Af Jette Pedersen

Hos butikken tilbydes betal med ViaBill – En betaling ordningen ved siden af andre betalings former, som kunden selv kan vælge. Der er dog noget særligt ved denne ordning, som kræver et par ord med på vejen. At vælge at handle med betal med viabill er fordelagtigt for kunden i alle henseender.

Et eksempel til kunden – Betal med ViaBill

Solcreme – Sol spray – Brug solcreme i sommeren eller på ferie! Dette er budskabet fra mange sundhedsstyrelse og derfor er vi hos Nicehair klar til at give dig det helt rigtige produkt. Solbeskyttelsen er af 30+, hvilket er en høj beskyttelse, og sammen med dette kan du være sikker på at du er beskyttet i op til 10 timer. Få fat i en Solcreme – Sol spray nu. Hos butikken har de fx Garnier Ambre Solaire Sun solcremen med SPF 30 også kaldet faktor 30. Solcremen er på tilbud, så hvad venter du på? Vinterferien kommer snart og sommeren er her snart igen og det betyder at du skal finde solsprayen frem.

Hos Nicehair vil vi gerne hjælpe dig med dette og derfor kan du få fat i denne Garnier Ambre Solaire Sun med 200 ml og en factor på 30. Sprayen virker i 2 timer og du skal ikke være bange for skoldninger, forbrændinger og lignende. Vi har en 200 ml Garnier Ambre Solaire Sun på lageret til disse varme sommer- og ferietider. For dig kan solen være farlig, og vi opfordre sammen med sundhedsstyrelser til at du få dig selv beskyttet. Denne spray Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Spray SPF20 – 200 ml med faktor 20 er nok lige hvad du kan have brug.

Solen er ankommet og du er muligvis en af mange der har problemer med solstrålerne. Grundet dette kan du have brug for en solspray og hvorfor ikke få den bedste af slagsen? Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Spray SPF20 – 200 ml, hvilket burde være en god start for dig, som har brug for meget høj beskyttelse. Denne gode og effektive solspray er lige det som du kan have brug for på ferien til de varme lande. Garnier Ambre Solaire Clear Protect+ Spray SPF20 – 200 ml er for personer der har brug for høj beskyttelse. Det kan være nyttigt især til de første dage, hvor huden lige skal vænne sig til de nye himmel strøg.

Køb solcreme eller shampoo, balsam og meget andet forkælelse til din hår hos Nicehair betal med viabill med små afdrag over 24 måneder. Den årlige omkostning for kunden for et maksimalt beløb på 2000 kr. er på 0 %, hvilket indebærer, at kunden betaler beløbet tilbage uden renter og gebyrer (ret til ændringer forbeholdes)! Kunden kan desuden vælge et rentebærende lån på op til 10.000 kr. Læs selv mere på denne side om Viabill

Kunden køber fx shampoo solcreme og balsam for til 500 kr. med gratis fragt.
Tilbagebetalingstiden bestemmer kunden selv. Dog skal man kun strække sig over 24 måneder.
Strakt over 24 måneder betales der månedligt 20,83 kr.
Vil kunden f.eks. indbetale restbeløbet, kan kunden frit gøre det.
Vælger kunden at betale over fem måneder bliver den månedlige ydelse 100 kr.
Kunden betaler et gebyr på 39 kr. til PBS eller til ViaBills betalingsservice.

Så længe kunden betaler mindste beløbet hver måned, bestemmer kunden selv tempoet for tilbagebetaling.

Hvis du køber ind for et beløb mellem 2000 – 10.000 kr, så kan Viabill desværre ikke gøre det til 0 % eller helt gebyr frit, for disse køb vil vilkårerne være følgende.

Lånet er behæftet med en almindelig online markedsrente og -gebyrsats.

Kreditramme: kr. 10.000

Månedsydelse: 3% af lånesaldo (dog min. kr. 99 inkl. månedsgebyr). Altså f.eks. kr. 300 pr. måned v/køb for kr. 10.000, dog faldende som der afdrages.

Løbetid: I princippet uendelig.

Månedsrente: 1,75%

Månedsgebyr kr. 25 (kan ikke fravælges)

Stiftelsesomk: kr. 0

ÅOP: Mellem godt 26 – 38% afhængig af udnyttelsesgraden af kreditten.

Valg af betalinger.
– Gå ind på vores hjemmeside https://www.nicehair.dk/

– Find først den eller de varer du ønsker dig.
– Ved bestilling på vores webside lægges varerne i kurven.
– Følg instrukserne i forbindelse med handel på websiden.
– ViaBill vælges som betalingsform.
– Resten foregår let med besked fra ViaBill.

Hos Nicehair bestræber de sig på en hurtig levering indenfor 1 til 3 dage.

Hvad er ViaBill?

Betal med viabill. Viabill benytter sig af en metode, der kaldes fakturabetaling. Kunden køber en vare rente og gebyrfrit. Betaling går direkte til Nicehair, der har betalt ViaBill for et være med i ordningen. De månedlige afdrag betales af kunden til ViaBill. Ejerkredsen bag ’ViaBill’ er både offentlige og private investorer. ViaBill’s solide økonomiske grundlag gør firmaets service enkel og billig. Nærmere oplysninger til forbrugerne og virksomhederne findes på ViaBills hjemmeside.