Donation hvad står det for og hvorfor bør man donerer ?

Donation af brugte frimærker eller tekster til siden.

Mange danskere vælger donation som en oplagt mulighed, for at hjælpe med forskellige ting til velgørende formål eller almennyttige ting. Her på denne hjemmeside kan du hjælpe os, med at hjælpe andre, ved at lave en donation af brugte frimærker. Ordet donation kommer af det latinske: donere – Give.

donation

Læs mere her hvordan du kan give en donation til frimærke indsamlingen. Dette er en af de få indsamlinger som ikke koster dig penge at bidrage til, blot en smule tid. Den korte tid du bruger på at klippe frimærker af og sende dem ind, bliver opvejet af den store forskel din donation kommer til at gøre. Den kan måske komme til at redde en panda, hjælpe med at kurere kræft, give et barn mad på bordet der er mange muligheder.

Frimærke indsamlingen yder bistand til en lang række velgørerne organisationer. Der er ikke en politisk linje inde over. Her er det blot ønsket om at hjælpe den gode sag der i højsædet.

Så når du får et brev med posten, hvor der er påsat et frimærke så lad være med at smide det ud. Mange mennesker tror at frimærkerne skal dampes af for at de har den største værdi når de bliver indsendt. Dette er ikke korrekt. For hvis man damper frimærkerne forkert kommer man nemt til at ødelægge værdien af dem. I stedet for selv at dampe dem råder Frimærke indsamlingen i stedet til at man klipper frimærkerne af. For at være på den sikre side tilrådes det at man klipper en centimeter fra frimærket. Årsagen er at takkerne udgør en relativ stor del af værdien og derfor bliver stærkt forringet hvis man kommer til at klippe i dem.

Når du er færdig med dette kan du vælge at indsende frimærkerne direkte og så bliver de penge som de indbringer fordelt af Frimærke indsamlingen i blandt de værdige formål som de støtter. Alternativt kan man vælge at lægge en seddel i med ens frimærker, hvor man skriver hvilken organisation man ønsker at lave en donation til.

Din donation i form af brugte frimærker kommer til at støtte formål som Kræftens Bekæmpelse, Verdensnaturfonden , Børnecancerfonden, Julemærkefonden, Hjerteforeningen, Det Danske Spejderkorps, Børneulykkesfonden. En donation som ikke koster dig noget, andet end den korte tid du bruger på at klippe frimærkerne af og det beskedne beløb du betaler i porto, du finder adressen til frimærker indsamlingen her