Frimærker til os kan du nemt og enkelt doner så går de brugte frimærker til velgørenhed.

Vi ønsker alle en rigtig god påske, og siger tak for de frimærker vi har modtaget, og ser frem til at modtage endnu flere efter påske.

Husk at fortælle familie, venner og kollegaer om vores side, ved de hyggelige påskefrokoster, så vores donations hjemmeside om at donere frimærker til os bliver endnu mere kendt. Vi modtager gerne frimærker fra virksomheder også, og har naturligvis forståelse for, hvis virksomhederne ikke har ressourcer til at klippe frimærkerne af kuverterne, så derfor vil vi fra virksomheder, gerne modtage hele kuverter, eller groft afrevne stykker. Alt i alt modtager vi gerne frimærker til os, fra alle, der har lyst til at støtte denne gode sag, hvor man selv kan følge med i indsamlingen, Frimærke-indsamling til Red Barnet, Verdensnaturfonden, Natteravnenes, Hjerteforeningen eller Kræftens Bekæmpelses.

Ved at sende frimærker til os, er I med til at støtte de mange gode organisationer, som vi sender bidrag til, og husk du kan selv bestemme hvilken af de 5 organisationer, der skal have netop dit eller din virksomheds bidrag, I skal blot vedlægger et lille brev eller kort, med oplysninger om hvilke(n) organisation(er), der skal modtage jeres bidrag.

Når I har sendt frimærker til os, tager vi et billede af jeres kuvert, evt. med logo fra jeres virksomhed / organisation, og offentliggør det på vores facebookside, så kan alle se at I har sendt frimærker til os.

frimærker til os
Frimærke afklip