Støt giv hjerte og hjælp dermed Hjerteforeningen

Hjælp hjerteforeningen som er en dansk forening, der har fremmer danskernes sundhed gennem forebyggelse, patientstøtte og ikke mindst forskning i hjerte-kar-sygdomme.

giv hjerte

Giv hjerte er hjerte foreningens nye støtte hjemmeside. På den side kan du følge vores indsamling til fordel for hjerteforeningen. Foreningen består af lokalkomiteer, der alle drives af engegerede frivillige bestyrelser, der tilbyder et væld af spændenden medlemsaktiviteter, der har til formål at fremme sundhed og skabe netværk blandt medlemmerne.

Med din støtte som indsættes på giv hjerte, kan Hjerteforeningen arbejde videre i den gode sags tjeneste. Din støtte hjælper. Siden 1995 er antallet af dødsfald, forårsaget af hjerte-kar-sygdomme faldet med 46 %, det blandt andet på grund af bedre forskning, der har givet viden til at øge indsatsten omkring forebyggelse, men også en bedre behandling.

Hjælp hjerteforeningen og dermed giv hjerte, de giver ca. kr. 25 millioner til forskning i hjertekarsygdomme, andre indsamlede midler bruges til oplysning, forebyggelse og støtte til patienter.

K. H. Kronprinsesse Mary er protektor for Hjerteforeningen, et arbejde som Kronprinsessen ivrigt går ind i, hvilket hun har gjort siden 2005. For hende er det vigtigt at kunne være med til at oplyse danskerne om bl.a den nye hjemmeside giv hjerte, og hjælpe med at de fleste hjertekarsygdomme kan forebygges.
Det kræver selvfølgelig at den enkelte er parat til at ændre sine vaner, så man får en sundere livsstil. Det handler om større fysisk aktivitet i hverdagen. Men uden det skal blive fanatisk. Kronprinsessen mener det også handler om en afbalanceret tilgang til livet. Der skal være plads til søde sager, og man skal ikke motionere hele ens fritid væk.

Folk tror fejldelagtigt at det kun er ældre der rammes at hjerteproblemer, men det er ikke korrekt, det kan også være børn der har problemer med hjertet. Det kan være de er født med en hjertefejl eller blot har andre problemer med hjertet. Alle kan kontakte hjerteforeningen og få råd og vejledning hvis de har brug for støtte, eller et godt råd med på vejen. Hjerteforeningen og giv hjerte kan kontaktes alle hverdage fra 09:00 til 16:00 på telefon 70 25 00 00.