Støt børns rettigheder hjælp Red Barnet med brugte frimærker

Hjælpe børns rettigheder hjælp Red Barnet

børns rettigheder
Støt Red Barnet og børns rettigheder med brugte frimærker her på siden

Vi støtter børns rettigheder via Red Barnet

Red Barnet er den danske del af Save the Children, som er verdens største uafhængige organisation, der kæmper for børns rettigheder.

Red Barnet arbejder på opfyldelse af FNs Børnekonvention, der har til formål at sikre, at børns rettigheder som mennesker bliver respekteret på lige fod med voksnes rettigheder. Organisationen har skarpt fokus på at sikre alle børn et godt og ordentligt børneliv, og Red Barnet råber vagt i gevær, når man opdager undertrykkelse, vold, nød og andre elendigheder, der går ud over børn og dermed børns rettigheder.

Red Barnet hylder værdier som ansvarlighed, ambition, samarbejde, kreativitet og integritet. Alt sammen for at hjælpe udsatte børn i hele verden, så de få børns rettigheder.

Organisationen lægger vægt på uddannelse og beskyttelse af børn. Når nøden rammer i form af katastrofe eller krig, yder Red Barnet nødhjælp. Og overalt i verden kæmper Red Barnet og moderorganisationen, Save the Children, mod fattigdom, børnedødelighed, børnearbejde og seksuel udnyttelse af børn. I Danmark og Grønland ligger organisationens fokus på støtte af udsatte børn. Der arbejdes blandt meget andet med ferielejre, venskabsfamilier og væresteder, der kan hjælpe de udsatte børn til at få en bedre og mere værdig tilværelse.

Red Barnet hjælper med børns rettigheder

At hjælpe med børns rettigheder over hele verden, det er et stort arbejde, derfor er der mange frivillige, der hver for sig gør en indsats for det fælles mål. Hvis du vil engagere dig aktivt i Red Barnet og dermed hjælpe børnene med børns rettigheder, kan du blive indsamler eller koordinator ved en landsindsamling, du kan blive frivillig fundraiser, du kan blive venskabsfamilie, eller du kan blive frivillig fortaler for børns rettigheder i det lokalsamfund, hvor du bor.

Du kan læse om det hele på hjemmesiden Red Barnet´s hjemmeside 

Hvis du mener, at børns rettigheder er et væsentligt emne at styrke, kan du gøre en forskel ved at støtte Red Barnet. Du kan enten donere penge direkte til organisationen, eller du kan let og enkelt deltage i Frimærke Indsamlingen, der har Red Barnet som ét af sine støtteområder.

Du kan følge indsamlings beløbet ved at trykke her

Børns rettigheder er mange ting i dagens Danmark, og for den sags skyld i hele verden, derfor er det et kæmpe område, hvor der er brug for meget støtte, så hvorfor ikke hjælpe Frimærke indsalingen I Odder med at samle brugte frimærker sammen, sælge dem og donerer overskuddet til Red barnet ?

Hvis du syntes dette emne børns rettigheder er et interessant emne, kan det være du vil finde bogen Verdens børns grundlov interessant, den indeholder 8 fiktive historier, der fortælles om børn der har det svært, der lægges op til debat og samtale, du finder bogen her

Følg med i frimærke indsamlings andre hjælpe organisationer nedenfor.

Julemærkefonden

Børneulykkefonden

Børnecancerfonden

Hjerteforeningen

Det Danske Spejderkorps

Kræftens bekæmpelse

Verdensnaturfonden

Red Barnet