Hjælp Verdensnaturfonden – Vi hjælper alverdens dyr

Hjælp Verdensnaturfonden

hjælp verdensnaturfonden
Støt Verdensnaturfonden og hjælp alverdens dyr

Ved at hjælpe verdensnaturfonden hjælper du en masse dyr rundt omkring i verden.

Hjælp verdensnaturfonden de kalder sig selv for ”hele verdens miljøorganisation”, og fem millioner medlemmer og 4000 medarbejdere har lige nu mindst 1000 aktive projekter.

WWF betyder World Wide Fund for Nature og er på dansk også kendt som Verdensnaturfonden.

Du kender Verdensnaturfonden på det lille panda logo.

Hjælp Verdensnaturfonden med de tre fokusområder. De er Klima og energi, Hav og fiskeri samt Skov.

For hvert af disse områder arbejder Verdensnaturfonden for at skabe projekter, der fremmer en bæredygtighed, hvor mennesket lever i harmoni med naturen på en måde, så vi giver vores klode videre til de næste generationer i en ordentlig tilstand.

Men kampen er hård og op ad bakke, for naturen er under pres over alt i verden. Masser af dyrearter er udryddelsestruede, fordi deres levesteder bliver ødelagt af industriel eller landbrugsmæssig udnyttelse. De menneskeskabte klimaændringer har også stor betydning for naturens udvikling og gør bevarelse af arter og habitater til en absolut nødvendighed.

På Klima og energi-området arbejder Verdensnaturfonden for at få politikere, virksomheder og forbrugere til at omstille sig til en grønnere livsstil. Det går ifølge WWF alt for langsomt med at omstille vores forbrugsmønstre, og derfor vil klimaændringerne fortsætte og medføre helt uoverskuelige konsekvenser for både mennesker, dyr og planter.På Hav og fiskeri-området består arbejdet af at beskytte fiskearter mod at kollapse, så vi stadig har en bæredygtig balance mellem arterne, og så vi som mennesker stadig kan fange spisefisk i generationer fremover.

Skov-området har først og fremmest fokus på de tropiske skove, der rummer et ukendt antal arter af både dyr, planter og insekter. Mange er truet af udryddelse, og det er et problem, fordi vi endnu ikke kender deres præcise betydning for verdens økologiske balance.

WWF arbejder for at skovdrift kan forgå på en måde, der sikrer, at regnskove bliver bevaret i videst muligt omfang.

Hvis du har lyst til at hjælp verdensnaturfonden med deres vigtige arbejde, så kan du hjælpe os med at yde støtte ved at samle dine brugte frimærker og sende dem til os, så bliver de solgt, og overskuddet bliver brugt til hjælp verdensnaturfonden.

Her kan du læse meget mere om Verdensnaturfonden – klik her

Start din indsamling af afklippede brugte frimærker allerede i dag, og når du har en lille stak, så send den af sted til os – så er du med til at hjælp verdensnaturfonden i den fortsatte kamp for en mere bæredygtig klode.

Følg med i indsamlingen på Betternow, det er på den side pengene bliver overført når der kommer donationer.