Kræftens Bekæmpelse

Støt brysterne - Støt kræftens bekæmpelse
Hjælp os “Mange bække små, gør en stor å”

Støt kræftens bekæmpelse

Der er ikke mange andre organisationer, der kan måle sig med kræftens bekæmpelse, for det er noget mange før eller siden får helt tæt på sig. Det kan være du selv får kræft, oplever en der får det, eller en i din nærmeste familie har det. Det er derfor vigtigt for alle at vide, at de har et fast sted de kan komme hen, henvende sig og finde ud af mere om hvad kræft er.

Støt kræftens bekæmpelse og læs her hvad de står for

Når du læser om kræftens bekæmpelse er det vigtigt at vide, at det først og fremmest er en patientforening, der har tre hovedformål. De 3 hovedformål er følgende:

Støt kræftens bekæmpelse og hjælp til med at forebygge kræftsygdommes opståen

  • Øge helbredelsesmulighederne
  • Begrænse de fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger af kræftsygdomme.

Støt kræftens bekæmpelse og hjælp med arbejdet som Kræftens Bekæmpelse arbejder for at løse

Der er blevet sat et mål på 11 punkter, der skal være med til at definere Kræftens Bekæmpelse frem til 2015 og det er dem du kan hjælpe med at støt kræftens bekæmpelse med at få løst, når du vælger at give et bidrag under indsamlinger mv.

De forskellige punkter kræver alle en nærmere beskrivelse for at komme fuldt til udtryk, og det er vigtigt for dig, der gerne vil støtte Kræftens Bekæmpelse at vide hvad der bliver gjort for dig, for de pårørende, for dig der er blevet kræftramt og for dem der er frivillige og andre, der er klar til at kæmpe mod kræften.

3 af de 11 punkter

Det første punkt på listen er at bringe kræftbehandlingen op på højeste internationale niveau. Det skal gøres ved at udpege prioriteringsområder inden for kræftforløbet og fastlægge mål for indsatsen. Der skal samtidig også arbejdes politisk med det både nationalt og internationalt.

Der skal opsamles viden om den kvalitet de forskellige behandlinger har,  det er både i forhold til den løbende behandling, de forskellige behandlingsmuligheder, ventetider, rehabilitering og inden for de psykologiske og sociale aspekter.

Det handler om at indsamle alle former for viden, der kan være med til at forbedre og optimere både patienter og pårørendes oplevelser og bruge det fremadrettet, så der hele tiden opleves kvalitetsforbedringer.

Et andet punkt på listen er punktet hvor alle kræftpatienter og pårørende skal tilbydes omsorg, viden og handlemuligheder. Her vil en hjælp med at støt kræftens bekæmpelse, give Kræftens Bekæmpelse mulighed for at arbejde for adgang til en bred vifte af muligheder for både patienter og pårørende, der kan være med til at give det bedst mulige samarbejde med hele sundhedssektoren. Her vil Kræftens Bekæmpelse også gøre sit til at det offentlige bliver stimuleret til at yde den bedst mulige hjælp til både patienter og pårørende.

Det sidste punkt, der er med her, er også et vigtigt punkt inde på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside – det er punkt 10 – For at opfylde målene, skal bruttoindtægterne øges. Her handler det om at sikre at støt kræftens bekæmpelse bliver større, og at de ca. 80% af indtægten via indsamlinger, bliver større dermed vil de de eksisterende indsamlingsmetoder blive optimeres og justeres.

Her vil alle dele af Kræftens Bekæmpelse være medvirkende til at sikre at målet bliver nået.

Her kan man læse meget mere om hvordan man hjælper kræftens bekæmpelse, hvad pengene bliver brugt til, pengene som kommer ind fra diverse indsamlinger, også penge fra frimærker indsamlingen i Odder, Støt kræftens bekæmpelse og læs mere om dem via dette link

Som det er lige nu, er det Kræftens Bekæmpelse, der står for over 50% af kræftforskningen i Danmark og tilbyder flere muligheder for rådgivning og vejledning for kræftpatienter og pårørende – så de har mulighed for at komme bedst muligt igennem sygdommen.

Vil du støt kræftens bekæmpelse med det godt formål, hvor der er mulighed for at forbedre næste generations muligheder for at overleve farlige kræftsygdomme og give dem endnu bedre levevilkår, når de er blevet ramt af kræft, vil det være hjælp kræftens bekæmpelse du skal vælge. Du har mulighed for at sende dine brugte frimærker ind her – husk at jo flere vi er der støtter, jo mere forskning kan der laves.

Du kan følge indsamlings beløbet ved at trykke her

Støt kræftens bekæmpelse - Støt brysterne
Støt Kræftens Bekæmpelse med dine brugte frimærker

Vi støtter også disse organisationer

Er du kræftramt, eller pårørende til en, måske din ægtefælde eller dit barn, der er blevet ramt af kræft. I den situation kommer der en masse spørgsmål som du skal forholde dig til. Ikke alene som pårørende skal man også forsøge at holde modet oppe hos den ramte, og er du selv ramt kæmper du med en del spørgsmål, og svarene synes ikke altid helt at være der. Men det kan være du selv føler du skal leve på til som en bestemt rollemodel for bestemte personer, som pårørende. Du har måske allerede en idé om, hvordan du skal gribe tingene an på en helt bestemt måde, alle disse tanker du har fået i gang, kan være svære at holde styr på alene.

Men der er andre der har haft det, på præcis samme måde som du.

Du kan her læse om en foredragsholder, der kan fortælle dig eller dine pårørende om hvordan hun selv har hjulpen andre i den svære situation.