Hjælpeorganisationer som Frimærke Indsamlingen støtter

Hjælpeorganisationer

Over alt i verden er der hjælpeorganisationer, som arbejder for alverdens mennesker. De organisationer kan du hjælpe med dit frimærke afklip, da vi kan sende penge til Kræftens Bekæmpelse, Det Danske Spejderkorps, Julemærkefonden eller Red Barnet.

Valget er helt op til dig.

Derudover, er der også hjælpeorganisationer, og hver især gør de en stor forskel. Det er også verdens dyr, der har et stort behov for hjælp. Du kan derfor, med dit frimærke afklip, være med til at hjælpe alverdens dyr, ved at vælge du vil støtte WWF, med dine brugte frimærker.

De 8 hjælpeorganisationer, som du gennem os kan sende dit bidrag til, støtter velgørende formål, og det er nemt og hurtigt for dig at større, og næsten gratis for dig.

Frim-indsamlingen.dk har til formål at støtte Det Danske Spejderkorps, Børnecancerfonden, Verdensnaturfonden, Børneulykkefonden, , Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Julemærkefonden og Red Barnet.

Så går du ind for, at hjælpe børn og unge i Danmark, Hjælpe Julemærkefonden i Danmark, eller vil du hellere støtte Børnecancerfonden eller Kræftens Bekæmpelse du kan også støtte mishandlede dyr og dyr i nød skal hjælpes, så send dine frimærke afklip (brugte frimærker) ind til os, så sender vi et beløb af sted til den organisation som du har valgt.

Disse hjælpe organisationer, har alle valgt et specifikt område, at være specialist inden for, så de langt mere præcist kan yde, den bedste hjælp indenfor det valgte område. Selvom de hver især er engageret i at hjælpe i flere projekter, er det overordnede område, altid i fokus, som f.eks. mennesker der har brug for hjælp eller støtte, kræftramte, personer der bor eller opholder sig ved fx naturkatastrofer, krige som har brug for nødhjælp, eller alverdens dyr.