Velgørenhed det er os, vi hjælper med brugte frimærker !

Velgørenhed det er os.

Velgørenhed er stort set noget alle kan være med til at skabe. Velgørenhed er der brug for både i Danmark og i mange andre dele af verden. Velgørenhed det er os – fordi vi indsamlier brugte danske frimærker, ordet velgørenhed kan defineres som donation af materialer, tjenester, tid og/eller arbejde, eller arbejde til socialt velgørende formål, eller donationer af penge, eller brugte frimærker.

Velgørenhed det er os

Velgørenhed det er os er det ikke også noget for dig ? Selve Velgørenheden kan tage mange former i dag. Det kan være alt fra at hjælpe en ældre dame over vejen til at yde økonomisk bidrag til en sag såsom frimærke indsamlingen.

Hvis du vil hjælpe frimærke indsamlingen, så send dine brugte danske frimærke afklip til os. Her kan du finde adressen, som dine brugte danske frimærker kan sendes til.

Ordet velgørenheds definition er sigende men dækker nu ikke helt over hvor lidt der skal til for at det at det kan klassificeres som velgørenhed.

Velgørenhed det er os fordi vi elsker at hjælpe andre mennesker eller dyr til et bedre eller mere trygt liv.

Velgørenhed er et begreb, som drejer sig om donation af penge, materiel, tjenester, tid, arbejde til et socialt velgørende formål uden nogen belønning til donoren.

Den lille detalje man burde tage med i definitionen er at det behøver ikke at koste giveren noget at yde velgørenhed. For eksempel frimærke indsamlingen baserer sig på at man giver sine brugte frimærker, som herefter bliver solgt, og derefter bliver pengene givet videre til velgørenhed. For giveren af frimærkerne har det ikke en økonomisk negativ effekt at donere idet at frimærkerne oprindeligt ikke havde nogen værdi (de var brugte). Så kom med på vogne, så du også kan sige velgørenhed det er os.

Denne form for indsamling, velgørenhed, bliver mere og mere udbredt. For det offer som folk skal give er oftest ikke eksisterende. For almindelige mennesker forbinder ikke deres brugte frimærker med en værdi, eller deres aflagte tøj for den sags skyld. Så på denne måde giver man uden at bruge tid, penge eller kræfter på det. Det må siges at være en billig (ja næsten gratis) måde at donere til velgørenhed på.

Hvem gemmer brugte frimærker, tænker den kritiske læser sikkert. Det er der mange mennesker der gør, turister som vil se landes historie, entusiaster inden for frimærker og mennesker som var en del af de begivenheder som bliver afbilledet på frimærket. Mange frimærker er centreret omkring en begivenhed og dette gør at de folk som var tilstede under sådanne begivenhed gerne vil betale penge for at have et frimærke som minde. Så næste gang du smider en konvolut med et frimærke på ud, så overvej at du kan give det til velgørenhed og gøre en positiv forskel blot ved at dele ud af dit ”affald”.

På denne måde støtter du blandt andet Verdensnaturfonden, Kræftens Bekæmpelse, Børnecancerfonden, Det danske spejderkorps,  Hjerteforeningen, Børneulykkefonden, Red Barnet og Julemærkefonden

Velgørenhed det er os – men derfor er det ikke ens betydende at det også er dig. Hvad vil du gøre ? Hvis du er på vej ind i storcenteret for at købe de nye smarte støvler du har kikket på længe, og i dag er det altså dagen hvor du skal eje dem, men på vejen hen til storcenteret ser du en lille dreng, der er ved at drukne i en sø du kan se ikke så langt borte, du kan let rede drengen fra den visse død, men så få du ikke de smarte støvler i dag, hvad vælger du ? Den danske moral siger at man skal selvfølgelig hjælpe, og alle normale mennesker vil også hjælpe drengen, hvis du er at den opfattelse som mange andre danskere at du gerne vil hjælpe andre der har brug for din hjælp, så glem ikke at gøre det. Læs mere her om  din moralske forpligtelse til at hjælpe andre