Nødhjælp. Vi hjælper andre, så de kan give nødhjælp til mennesker og dyr

Kan du hjælpe på andre måder, end ved at sende frimærker til os?

–                           Ja det kan du faktisk

Du kan hjælpe os, ved at indsende din egen beretning, dine egne oplevelser eller forklare andre hvilken af de 5 organisationer vi støtter, som betyder noget for dig og hvorfor, netop denne organisation er vigtig for dig.

Det kan være du selv er eller har været aktiv i en afhjælpe foreningerne, eller har været sendt ud for at redde mennesker eller dyr, i fremmede lande, og dermed har fået et udvidet indblik i hvordan arbejdet i en af de 5 hjælpeorganisationer forgår, og hvilken forskel de skaber både for mennesker og dyrene, men det kan også være ting du har oplevet under vores egne himmelstrøg, det kan også være du, eller et nært familiemedlem har været ramt af svær sygdom som kræft eller en hjerte-karsygdom, hvor en af foreningerne har været en god støtte og hjælp, ikke alene for den syge, men også for jer som pårørende. Så fortæl om det til os, så vi andre bliver klogere på hvad foreningerne gør, og hvordan de gør en stor forskel.

Alle mulige beretninger fra det virkelige liv, kan hjælpe os, så hold dig ikke tilbage, husk blot det skal være dine helt egne beretning, som ingen har skrevet eller fortalt før.

De modtagne beretning bliver bragt på frim-indsamling hjemmeside, de hjælper hermed de mange foreninger, ved at synlig gøre deres gode arbejde, samt fremhæve foreningerne.

Vi ser frem til at modtaget netop din beretning.

Vi forbeholder os retten til at vælge i bland de indsendte beretning.

På forhånd tak for din egen beretning.

Af hensyn til optimeringen af hjemmesiden, kan evt. redaktionelle rettelser i indsendt materiale forekomme.

Send os jeres beretning til mail adresse nedenfor.

info(aet)frim-indsamling.dk

På forhånd tak for din hjælp.