Samarbejde med Natteravnene og donation til Natteravnene.

Så har frimærke indsamlingen været i en Nordjysk lokalavis, det har givet lidt ekstra breve, det er vi meget glade for på frimærke indsamlingen, vi elsker i det hele taget breve.

Vi har nu fået stablet et samarbejde med Natteravnene på benene, derfor vil disse dejlige portioner med frimærker alle gå til Natteravne, da der i forsendelserne ikke var oplyst hvilke(n) organisation, der ønskede at beløbet skulle doneres til. Dermed kommer vores samarbejde med Natteravnene lige så godt fra start, som alle de andre organisationer allerede er. De ”andre” hjælpeorganisationer har kørt siden januar 2013, men samarbejdet med Natteravnene er først kommet med nu, da de ikke kendte til frimærker indsamlingen, før vi blev omtalte i dagspressen.

samarbejde med Natteravnene

Vi er meget glade for dette samarbejde med Natteravnene, og håber alle vil støtte op om dem, på lige fod med de andre hjælpeorganisationer.

De frimærker donationer som denne gang alle gå til Natteravnene var fra nedenstående
Eva i Frøstrup, Mette i Snedsted, Bent i Fjerritslev, Catrine fra Brønderslev og det smukke farvede brev kom fra Mogens i Hjallerup.