Støt Natteravnene

Natteravnene er en selvstændig organisation, som startede i 1998.
Natteravnene

Støt Natteravnene deres primære formål er at udvise ansvarlighed samt omsorg for udsatte børn og unge. De ønsker, at hjælpe til at skabe større tryghed, til børn og unge.

Arbejdet er baseret på frivillig arbejdskraft, og derfor er det nødvendigt, at nogen vil støtte Natteravnene, og dermed hjælpe natteravnene med penge.

Hvis du synes, at Natteravnene har fortjent et økonomisk klap på skulderen, så kan du allerede i dag starte din egen lille frimærkeindsamling ved at klippe brugte frimærker af de breve, der passerer gennem din egen postkasse.

Natteravnene formål er

  • At hjælpe til at skabe mere social værdi, ved at sætte ind med omsorg og dermed være på forkant.
  • At hjælpe til mere livsglæde, bedre trivsel og fremme integration blandt udsatte unge og børn i det offentlige rum.

støt Natteravnene

Flere facts om Natteravnene.

Støt Natteravnene og hjælpe dem til at blive endnu større, så de voksne kan hjælpe med omsorg og ansvarlighed, gennem et positivt menneskesyn, som dermed skaber tryghed i nattelivet.

støt Natteravnene

Natteravnene er frivillige mennesker, der søger at skabe en øget tryghed i lokalområdet, hvor de med deres ikke-voldelige og diskrete måde, skabe ro, respekt og ikke mindst tillid.

Der er ikke faste tider hvor Natteravnene er ude at gå, det sker når der er behov for det. Natteravnene er ikke at sammenligne med et lokalt vagtværn eller en kontrolenhed.

Men blot ved, at de er til stede på gaderne i nattelivet, i hold af tre personer, i deres gule markante og letgenkendelige jakker, er de gode rollemodeller, der kan påvirke de unge til en ansvarlig og fornuftig adfærd, med mindre misbrug, hærværk, vold og lignende.

Udover det, så er Natteravnene der også for, at yde hjælp og støtte til de børn og unge, der ikke har en ansvarlig voksen i deres netværk, at drøfte deres problemer med, uden at de bliver et særligt tilfælde, eller en sag i det offentlige system.

Natteravnene arbejder på tværs af alder, køn, religion, politik, uddannelse og job.

Alle kan være med, til at støtte Natteravnene, og til at være med på gaden, det er ligegyldigt om man er enlig, forældre, bedsteforældre, bare man kan bruge sin sunde fornuft, og være god til at samarbejde med andre, og ikke mindst have lysten til at tale helt uforpligtende med børn og unge, som man møder på sin vej.

Natteravnenes indsats gør en forskel, prøv selv at være med.

Der er Natteravne i alle aldre, og for den enkelte er det også inspirerende at være med, og møde de unge mennesker på deres præmisser, og bygger bro mellem generationer og kulturer.

Natteravnene startede i Danmark i 1998, der kommer løbende nye foreninger til i lokalområderne. Der er i dag natteravne over hele landet, også på Færøerne og i Grønland, der alle er tilknyttet Natteravnenes Landssekretariat.

Alle midler der samles ind, kommer de frivillige til gode.

Støt Natteravnene og send dine frimærker til os, husk at notere at du ønsker at støtte Natteravnenes store og frivillige indsats.
støt Natteravnene